2019 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi 6 Oyun

Günümüzde pek çok kişi kendi zevk ve ihtiyaçlarına uygun olacak çeşitli oyunları oynamaktadır. Kişilerin oyunlara bu denli ilgi göstermesi ile birlikte birbirinden farklı özelliklere sahip çeşitli oyunlar geliştirilmektedir. 2019 yılında da pek çok oyun geliştirilmiş ve kullanıcılarının deneyimine sunulmuştur. Peki, söz konusu oyunlar nelerdir?

The Outer Worlds

2019 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan The Outer Worlds, henüz piyasaya sürülmeden önce diğer oyunlara göre çok daha farklı bir evrene sahip olduğunu göstermiştir. Hem Fallout’a benzeyen hem de Fallout’tan çok daha iyi bir oyun olan The Outer Worlds, oldukça yoğun ilgi gören bir oyun haline gelmiştir.


Borderlands 3

Borderlands 3, oyun severleri uzun bir süre bekleten ama bu beklemeye değen bir oyundur. Oyunun hem de grafik kalitesi hem de içerisinde yer alan esprilerin son derece muhteşem olduğunu ifade edebiliriz. Bu doğrultuda Borderlands 3’ünd oyunun diğer serileri gibi kişiler tarafından sık sık oynanmıştır.

Resident Evil 2

Resident Evil aslında yıllar önce çıkmış ve piyasaya sürülmüş bir oyundur. Ancak oyun kurucular, Resident Evil’i yıllar içerisinde oyunda çeşitli değişiklikler yaparak tekrar piyasaya sunmaktadır. Resident Evil 2’de bunlardan bir tanesidir.

Star Wars Jedi Fallen Order

Star Wars Jedi Fallen Order, tek kişilik bir hikayeye odaklanan bir oyundur. Atmosferi, hikaye anlatışı ve oyunun oynanma tarzı gibi pek çok özelliği ile diğer oyundan ayrılmaktadır. Bu da oyunun 2019 yılında en çok tercih edilen oyunlar arasında yer almasını sağlamaktadır.

Pokemon Sword/Shield

Pakemon Swords/Shield, oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanan bir oyundur. Hikaye anlatımı alışılan hikayelerin çok dışında olan Pokemon Sword’da yepyeni sistemler ve yeni karakterler yer alıyor.

Sekiro Shadows Die Twice

Sekiro Shadows Die Twice, Souls oyununa oldukça benzer bir oyundur. Grafik sistemleri ve oynanış sistemleri açısından oldukça gelişmiş bir oyun olan Sekiro Shadows Die Twice 2019’un en fazla öne çıkan oyunları arasında yer almaktadır.

Disco Elysium

Disco Elysium, 2019’un en muhteşem oyunları arasında yer alıyor. Zar sistemi ile oynanan oyunun sunduğu olduça güzel bir hikayesi var. Son derece karışık olmasına rağmen oldukça anlaşılabilir olan oyun, pek çok oyun sever tarafından sık sık tercih edilmektedir.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın