2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Bu yazımızda 2020 yılında piyasaya çıkacak olan oyunları sizler için inceledik. 2020 yılına girdiğimiz bu ilk günlerde oyun severler de gözlerini bu yıl içinde çıkması planlanan oyunlara çevirmiş durumda. Ortalarda dolaşan söylentilere bakılacak olursa, 2020 yılının oyun severler için altın yıllardan birisi olacağını tahmin ediyoruz.

Oyun sektörü son yılların en hızlı yükselen sektörlerinin başında geliyor. Bilgisayar ve internet teknolojilerinde meydana gelen gelişmelere hızlı bir şekilde ayak uydurmayı başaran sektör hemen her yıl bir önceki yıla oranla daha kaliteli ve daha heyecanlı oyunlarla oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

2019 yılı birinden başarılı oyunların piyasaya çıktığı bir yıl oldu. Yeri geldi deliler gibi eğlendik, yeri geldi azılı bir seri katil olup masun insanları avladık, en başarılı stratejileri geliştirdik, en güzel golleri attık ve Battle Royal oyunlarında bütün dünyaya tek başımıza meydan okuduk. Ve 2019 yılı geride kaldı…

Cyberpunk 2077 – 17 Eylül 2020

cyberpunk 2077 - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Sadece 2020 yılı içinde değil, açıklandığı 2012 yılından bugüne oyunseverler tarafından heyecanla beklenen bir oyun Cyberpunk 2077. The Witcher ve The Withcer 2 Assasins of Kings gibi başarılı oyunların yapımcısı Cd Project tarafından hazırlanan oyunun ilk çıkış tarihi Nisan 2020 olarak açıklanmış ve oyun dünyasından büyük heyecan yaratmıştı. Hatta bu çıkış tarihinin Keanu Reeves aracılığı ile yapılması beklentileri bir kat daha arttırmıştı diyebiliriz. Yapımcılardan gelen açıklamalar oyunun çıkış tarihinde kısa bir gecikmek olacağı yönünde. Oyun, 17 Ekim 2020 tarihinde oyunseverlerle buluşacak. Biz de oyunun detaylı bir incelemesini sizlerle paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Marvels Avengers – 20 Mayıs 2020

marvel avengers - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Oyunseverler tarafından çok uzun zamandır beklenen bir diğer oyun ise Marvel Avengers. Duyurusu 2019 yılında yapılan oyunun çıkış tarihi 20 Mayıs 2020 olarak belirtiliyor.

“Olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyüyen bir kahramanlar listesini özelleştirin, dört oyuncuya kadar takımlar halinde toplayın ve Dünya’yı artan tehditlerden koruyun” Basın bültenin de bu kelimelerde tanıtılmıştı Marvel Avengers. Bunu izleyen dönemde kısa bir demo da yayınlandı. İlk başta 5 temel kahraman ile ilerleyecek olan oyuna ilerleyen zamanlarda yeni kahramanlarında ekleneceği ve oyunun süreli bir gelişim içinde olacağı belirtiliyor.

Bütün Marvel hayranları gibi biz de oyunun çıkış tarihini dört gözle bekliyoruz. Oyunun piyasaya çıkması ile birlikte detaylı incelememizi de sizler için yapacağız.

The Last Of Us Part II – 29 Mayıs 2020

the las of us part 2 - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Oyun dünyasında “efsane oyunlar” denilince akla gelen bir kaç oyundan birisi tartışmasız The Last Of Us oyunudur.

2013 yılında yayınlandığı günden günümüze kadar milyonlarca oyunseverin efsane oyunlar listesine girmeyi başarmış olan The Last Of Us oyunu, 2020 yılında ikici bölümü ile tekrardan oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımcısı Naughty Dog oyunun çıkış tarihinde kısa bir gecikme olacağını açıklasa da bunun oyunun en kaliteli bir şekilde oyunculara sunulması amacıyla yapıldığının altını çizdi.

Şimdilik elimizde olan kısa tanıtım filmi ile yetiniyoruz ve oyunun çıkış tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Minecraft Dungeons – Nisan 2020

mine craft dungeons - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Microsoft’un Minecraft’ı satın almasının ardından yayınlanacak içerikler ile ilgili bir çok söylenti çıktı. Bunlardan birisi de Minecraft Dungeons. Oyun hakkında geçtiğimiz dönemde çeşitli videolar yayınlandı ve en son oyunun kısa bir oynanış demosu da görücüye çıktı.

Elimize ulaşan kısıtlı bilgilere göre Minecraft Dungeons oyunculara macera, keşif ve bol bol savaş sunuyor. 2020 yılının ikinci çeyreğinde çıkması beklenen oyunseverler tarafından dört gözle beklenen oyunlar arasında.

Watch Dogs Legion – 6 Mart 2020

WATCH DOGS LEGİON - 2020 Yılında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği Watch Dogs serisinin son oyunu Watch Dogs Legion’da 2020 yılında sevenleri ile buluşmayı bekleyen bir diğer oyun. Watch Dogs serisi için oyunseveler iyi mi kötü mü tam bir karara varabilmiş değiller. Seveni kadar sevmeyini de olan serinin üçüncü oyunun 6 Mart 2020’de piyasaya çıkacağı açıklandı.

Bu yazımızda sizlere 2020 yılında çıkması planlanan ve heyecanla beklenen oyunlardan bir kaçını tanıtmaya çalıştık. Tabi 2020 yılında biz oyunseverleri bekleyen oyunlar bunlarla sınırlı değil. Bir çok tarzda onlarca yeni oyun hayatımıza girecek. Biz de sizlere yeni çıkacak oyunlar hakkında bilgi vermeye ve detaylı analizlerini sizler için hazırlamaya devam edeceğiz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın