Battlefield V: Combined Arms, Sonradan Çıkışını Gerçekleştirecek

Battlefield V, içerisinde birçok farklı oyun moduna ev sahipliği yapacak. Mesela oyunda hikaye temelli olan War Stories modu, klasik çoklu oyunculu modları, Battle Royale modu ve Combined Arms modu olacaktı. Combined Arms, adından da anlayabileceğiniz gibi Battlefield 5 için bir eşli oyuncu modu olacaktı. Fakat EA ve DICE ekiplerinden gelen açıklamalara göre bahsetmiş olduğumuz bu eşli oyuncu modu, ne yazık ki oyunun çıkışında bulunmayacak. Battlefield V: Combined Arms, ne yazık ki ana oyun piyasaya sürüldükten belli bir süre sonra oyunculara ücretsiz bir güncelleme ile sunulacak.

Bahsetmiş olduğumuz bu yöntem, sizlere oldukça tanıdık gelmiş olabilir çünkü Battlefield 5 için planlanmış olan birçok içerik, oyun çıktıktan bir süre sonra piyasaya sürülecek. Mesela oyun için geliştirilen Battle Royale modu da oyun çıktığı zaman oynanabilir olmayacak. DICE, Battle Royale modunu geliştirmeye devam edecek ve bu oyun modu, ana oyuna daha sonra gelecek olan ücretsiz bir güncelleme ile eklenecek. Eğer şöyle bir bakacak olursak da Battlefield V, çıkışını sadece War Stories ve klasik çoklu oyuncu modları ile çıkışını gerçekleştirecek. Bu klasik çoklu oyuncu modlarına Grand Operations modu da dahil olacak.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Battlefield V: Combined Arms, Sonradan Çıkışını Gerçekleştirecek

Bu kadar eksik içerikle Battlefield 5 mi oynayacaksınız?

EA ve DICE ne yazık ki oyunculara sürekli olarak kötü haberler veriyor Battlefield V ile alakalı. Bu yüzden, henüz Battlefield 5 oynamaya başlamadan önce serinin eski oyunlarını deneyimlemek isteyebilirsiniz. Eğer böyle bir şey istiyorsanız, mağazamızda Battlefield 1 ve Battlefield 4 oyunları da bulunmakta. Hemen aşağıdaki bağlantılardan, oyunların mağaza sayfasına bir göz atmanızı öneriyoruz. Belki, kendinize uygun bir oyun bulup, satın alabilirsiniz.


Battlefield 1

Battlefield 1 Premium Pass

Battlefield Hardline

Battlefield 4

Battlefield 4 Premium Edition

Battlefield 4 Premium Pack


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın