Black Desert Online, ülkemizdeki birinci yılını yeni bir sınıfla kutluyor

Black Desert Online oyununun ülkemizdeki sunucusu, 6 Aralık 2018 tarihinde tam 1 yaşına girmiş olacak. Bu evrende amansız mücadeleler veren maceracı oyuncular ile birlikte bu güzel günü kutlamak için çeşitli etkinlikler ve ödüller de oyunun geliştirici ekibi tarafından duyuruldu. Açıklamalara göre bu video oyununun ekibi, oyuncuları mutlu etmeye hazırlanıyor. Açıklamalara göre 6 Aralık 2018 tarihinde, Boss Zırh Kutusu Hediyesi oyunculara sunulacak. Bahsettiğimiz video oyununun ülkemizdeki sunucusunda bu ödülü kaçırmak isteyeceğinizi sanmıyoruz. Oyunun 1. yıl dönümüne özel hediyeleri, 28 Kasım 2018 ile 5 Aralık 2018 tarihleri arasında özel etkinliklerle elde edilebilecek.

Black Desert Online, Arsha Şampiyonası için de ev sahipliği yapıyor

Açıklamaların devamına göre, 5 Aralık 2018 tarihinden itibaren oyunun birinci yaşına özel etkinliklerden faydalanabileceksiniz. Bu video oyununun temasına sahip bir video çekip, YouTube platformuna yükleyen oyuncular, Premium Vaha Hediyesi ögesinin sahibi olacak. En beğenilen ilk 3 videonun sahibine ise İnci Kutusu, Genç Grifon ve Merv Paleti (30 Gün) hediye edilecek. Ayrıca etkinlik sayfası üzerinden Kara Ruh’un 1. yaşını en yaratıcı cümlelerle kutlayan maceracılara da Kara Ruh Hediye Kutusu hediye edilecek.


Tüm bunların haricinde, ikinci Arsha Şampiyonası kayıtları için bugün son gün. Bunu da belirtmemiz gerekiyor. Maceracıların şampiyonluk ve katılımları ile kazanacakları oldukça değerli oyun içi ödüller için mücadele edecekleri şampiyona, 30 Kasım 2018 ile 8 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çıkışı oyuncular tarafından en çok beklenen, maceracıları yeni serüvenlere sürükleyecek Archer sınıfı ise oyunun ülkemizdeki sunucusunda çok yakında oynanabilecek. Bu yüzden birçok oyuncu da oldukça heyecanlı.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Black Desert Online, ülkemizdeki birinci yılını yeni bir sınıfla kutluyor

Bir Yorum Yazın