Fortnite için V7.30 içerik güncellemesi yayımlandı

Fortnite için sonunda V7.30 içerik güncellemesi yayımlandı. Bu içerik güncellemesi ile öncelikle oyunun Battle Royale moduna Torpil Saçan geldi. Torpil Saçan, “Patlatın gitsin! Fitili ateşleyin ve rakiplerinizin olduğu yerleri torpil yağmuruna tutun.” şeklinde tanıtılıyor. Ayrıca bunun haricinde Adadaki Kamp Ateşleri de oyuna eklendi. Adadaki Kamp Ateşleri de, “Arkadaşlarınızla ateşin başında toplanın. Canınız dolarken Akdeniz Akşamları’nı söylemeyi aman unutmayın!” şeklinde tanıtılıyor.

Eğer Fortnite oyununun Battle Royale moduna gelmiş olan bu yenilikler sizin için yeterli değilse, bir de Çiftli Vahşi Modu’nu deneyimlemek isteyebilirsiniz. Bu, sınırlı bir süre için oyuna eklenmiş bir mod. Yani, kısa bir süreliğine oyuncular Çiftli Vahşi Modu’nu deneyimleyebilecek. Bu modun özeti ise, “Av Tüfekleri, Pompalı Tüfekler ve Dinamitler başta olmak üzere, sınırlı silah ve eşyaları kullanarak Azmin Zaferi için savaş. Bu kasaba yüz kişiye dar.” şeklinde.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fortnite için V7.30 içerik güncellemesi yayımlandı

Bu sınırlı süreli mod ile oyunda Mavi Gazoz’un mühimmat desteklerinden çıkma ihtimali arttırıldı. Ayrıca Altıpatlar ve Çift Namlulu Pompalı Tüfek, bu mod için mahzenden çıkarıldı. Genel anlamda ise oyunun Battle Royale modunda cephane kutularından roket cephanesi çıkma şansı %12’den %6’ya düşürüldü. Fırlatma Rampası’nın itiş gücü %28.5 oranında artırıldı. Sandıklardan Dinamit alma şansı yüzde %7 oranından %5.33 oranına düşürüldü ve artık Sinsi Kardan Adam artık sandıklardan düşmeyecek.

Fortnite oyununun sadece Battle Royale moduna değil, Kreatif modunda da bazı değişiklikler yapıldı, yenilikler geldi. Bu ilk yenilik Disko Galerisi B oldu. Disko Galerisi B, Konser temalı öğeler bulunduruyor. Dünyayı Kurtar moduna ise Kutup Dağcısı Zenith ve 6. Fortnite Soğukları Görevi eklendi. Ayrıca sizlere söylemeliyiz ki Maymun Kral etkinlik mağazasına geri döndü ve Ay Yeni Yılı Kahramanları, Ay Laması ile geri döndü.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın