Insomniac Games, Yeni Bir Oyun Duyurusuna Hazırlanıyor Olabilir

Sadece birkaç gün önce Marvel’s Spider-Man isimli video oyunu ile karşımıza çıkmış olan Insomniac Games, bahsetmiş olduğumuz video oyunu içerisindeki bir göndermeye göre yeni bir oyun duyurusuna hazırlanıyor. Örümcek Adam’ın yeni maceralarına tanık olabildiğimiz bu yeni video oyununda, Twitter benzeri bir sosyal medya platformu bulunuyor. İşte bu platform üzerinden igTedPrice isimli bir kullanıcı, “Insomniac Games, önümüzdeki hafta yeni bir video oyunu duyuracakmış. Haberin var mı?” şeklinde bir paylaşım yapıyor Örümcek Adam’a. Bu noktada da belirtmemiz gerekiyor, tabii ki bu gönderi daha önceden programlanmış olsa da, igTedPrice kullanıcı adı, gerçek hayatta Insomniac Games ekibinin patronu tarafından kullanılıyor.

Peki, daha yeni Marvel’s Spider-Man oyununu piyasaya sürmüş olan ve bu oyun için 3 farklı ek paket geliştiren bir stüdyo, nasıl yeni bir oyun duyurabilir? Sonuçta bir oyunun duyurulabilmesi için, o oyunun aktif bir şekilde geliştiriliyor olması tercih edilir. Bu noktada da işin içine geliştirici ekibin büyüklüğü giriyor. Bahsetmiş olduğumuz stüdyo oldukça büyük ve içerisinde yüzlerce kişi çalışıyor ve stüdyo içerisinde 1’den fazla takım bulunuyor. Yani, stüdyonun yarısı belki şu an ek paketler üzerinde çalışıyor olabilir ama diğer yarısı da, bahsetmiş olduğumuz yeni oyun üzerinde çalışıyor olabilir.


Şimdi daha da önemli bir soru soralım: Duyurulacak olan yeni oyun, tam olarak ne olabilir? Yoksa Marvel’s Spider-Man için bir devam oyunu mu duyurulacak? Tabii ki hayır. Bu konuda beklentilerinizi çok yüksek tutmanızı öneriyoruz çünkü Insomniac Games ekibinin halihazırda bir sanal gerçekçilik oyunu geliştirdiğini biliyoruz. Duyurulacak olan video oyunu da muhtemelen o sanal gerçekçilik oyunu olacaktır. Bu sanal gerçekçilik oyunu hakkında bir bilgimiz yok ama eğer bu oyun da Örümcek Adam lisanslı bir mini deneyim sunarsa oyunculara, işte o zaman şaşırabiliriz.

aO9Zmemv4ETube8pkRCPh0HaWnQXE8Hal ZBEp6GEOk - Insomniac Games, Yeni Bir Oyun Duyurusuna Hazırlanıyor Olabilir

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın