MMD, Philips 241B8QJEB monitörünü piyasaya çıkartıyor

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips 241B8QJEB modelini piyasaya çıkartıyor. 24 inçlik (23.8″/60.5 cm) bu Full HD monitör, profesyonellere aradıkları görsel performans ve üretkenlik artırıcı araçlar sunuyor. Bu monitör; SmartImage, IPS gibi özellikler ve Full HD teknolojisi kusursuz görüntü kalitesini garantilerken; LowBlue Modu, Flicker-free ve SmartErgoBase taban gibi yenilikler, gün boyunca kullanıcıların yorulan gözlerine ve duruşlarına rahatlık sağlıyor. USB 3.0, SmartConnect, ve günlük kullanımı kolaylaştırmak için dahili stereo hoparlörler ile donatılan bahsetmiş olduğumuz monitör aynı zamanda % 85 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik ve pek çok çevre standardına uygunluğu ile gezegenimize de saygı gösteriyor.

Philips 241B8QJEB, profesyoneller için hazırlanan bir monitör

Philips 241B8QJEB, çalışma zamanlarının ciddi kısmını bilgisayar temelli görevlere ayıran profesyoneller için tasarlandı. Philips markasının bu monitörü; fotoğrafçılıktan, grafik tasarıma; hesap tablolarından üzerinde çalıştıkları daha pek çok benzer alanda kullanıcılara görsel olarak hoş bir deneyimi garantileyen, yüksek performanslı görüntü teknolojisi ile donatıldı. Full HD, yani 1920 x 1080 çözünürlük sayesinde, her görüntünün tüm ayrıntıları gösteren bu monitör; parlaklık ve kontrast ise aydınlık, gerçekçi bir resim için artırılıyor. Üstelik bu monitör, görüntülerin her açıdan canlı görünmesini sağlayan IPS teknolojisi ile de donatıldı.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - MMD, Philips 241B8QJEB monitörünü piyasaya çıkartıyor

Bu kullanışlı özellik, özellikle grup çalışması durumlarında yardımcı olacaktır; böyle bir ortamda herkes ekranı görebilir ve bulundukları yer neresi olursa olsun ekranın canlı, parlak renklerinin keyfini çıkarabilirler. Üstelik hepsi bu kadar da değil. MMD, Philips 241B8QJEB modelini, ekrandaki içeriğe bağlı olarak ekran performansını optimize eden, özel SmartImage teknolojisi ile donatarak görüntü kalitesinde bir adım daha ileri gitti. Kullanıcılar artık Film, Fotoğraf, Oyun ve başka modlar seçebiliyorlar ve monitör; en iyi kullanıcı deneyimini garanti etmek için en uygun ayarları otomatik olarak yapıyor.

Philips 241B8QJEB modeli, gerçekten de maksimum kullanıcı rahatlığı ve üretkenliği için elinden gelenin en fazlasını yapıyor. LowBlue Modu ve Flicker-free gibi teknolojiler kısa dalga boyundaki mavi ışınların ve ekran titreşiminin gözlerde sebep olabileceği yorgunluğu azaltarak uzayan mesai saatlerinde karşılaşılan yorgunluğu azaltıyor. EasyRead modu ise keyifli, kağıttan okuyormuşcasına bir deneyim yaratarak görüntüleme deneyimini artırmaya yönelik tasarlanmış başka bir pratik özellik.

Philips 241B8QJEB, SmartErgoBase ile profesyonellere sunuluyor

Hatta monitörün SmartErgoBase tabanı bile kullanıcı konforu düşünülerek geliştirildi, çünkü her kullanıcının ideal pozisyonuna uyacak şekilde yükseltilebiliyor, alçaltılabiliyor, eğilebiliyor ve sağa sola döndürülebiliyor. Böylece kullanıcılar, monitörün başındayken mümkün olduğunca az fiziksel zorlanma yaşayıp, kendilerini tamamen rahat hissedebiliyorlar. Hatta taban, daha huzurlu bir çalışma ortamı için kablo yayıntısını da düzenliyor.

Üretkenlik dendiğinde gerçek bir ortak olan Philips 241B8QJEB modeli, USB 2.0 standardından 10 kat daha üstün olan, çaba gerektirmeyen yüksek hızlı iletimler için USB 3.0 Süper Hız teknolojisi ile donatıldı. Ayrıca, USB 3.0 daha büyük bant genişliği  ve daha fazla güç yönetimi sunarken bir yandan da kullanıcıların büyük kapasiteli depolama cihazlarını kullanmalarını sağlıyor. Hatta henüz USB 2.0’dan geçiş yapmamış kullanıcılar için de, geriye dönük uyumluluk sayesinde daha eski USB 2.0 cihazları da bu monitör ile çalışır.

Ancak Philips 241B8QJEB modelinin bağlantı özellikleri bunlarla sınırlı değil. SmartConnect teknolojisi monitörün aynı zamanda VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ve daha fazlası gibi geniş yelpazede yer alan sinyal girişi bağlantılarını da kabul ettiği anlamına geliyor. Philips 241B8QJEB, Ocak 2019 tarihinde 209 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - MMD, Philips 241B8QJEB monitörünü piyasaya çıkartıyor

Bir Yorum Yazın