Philips BDM3470UP duyuruldu

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı olan MMD, Philips BDM3470UP modelini yeniden piyasaya çıkartacağını duyurdu. Bahsetmiş olduğumuz bu model, şimdi mağazalarda bulunabilir. 34 inçlik (86.7 cm) bu UltraWide QHD monitör, ofiste üretkenliği artırmak ve evde keyfi en yükseğe çıkartabilmek için geniş yelpazede yer alan yüksek performans özellikleri; yenilikçi teknolojiler ile donatıldı. Bu yüzden, bu monitörün genelde profesyonel ihtiyaçlar için kullanılacağını tahmin ediyoruz.

Philips BDM3470UP genelde profesyonel sebeplerden ötürü tercih ediliyor

Philips BDM3470UP; CrystalClear ve IPS teknolojisi görüntülerin ışıldayıp renklerin öne çıkmasını sağlarken, UltraWide MultiView ekran ise kullanıcılara çalışmak ya da oynamak için gereksinim duydukları alanı veriyor. USB 3.0 ve HDMI uyumluluğu ekranın kullanışlı bağlantılara sahip olmasını sağlayan monitör; SmartErgoBase taban ise herkes için optimal rahatlığı garantiliyor. Çok yönlü ve zengin özelliklere sahip bu monitör, hem profesyonel kullanıcılar hem de ev kullanıcıları için muhteşem bir tercih. Yani, bu modelin kullanıcıları; konfor ve konektivite özellikleri sayesinde bu monitörün kapasitesinden kolayca yararlanabilecekler.


Kullanışlı kablo yönetim özelliği sayesinde ise taban, çalışma alanının yayıntısını bile azaltıyor bu monitör. Philips BDM3470UP, standart USB 2.0’den neredeyse 10 kat daha hızlı iletim hızları sağlayan Süper Hızlı USB 3.0 ile de donatıldı. Monitör, kişisel bir bilgisayardan ya da tüm AV kaynak türlerinden tek bir kablo ile iletilen yüksek kalitedeki dijital video ve ses verilerini kabul etmek için gerekli bütün donanıma sahip bir şekilde HDMI için de hazır bir şekilde sunuluyor. Üstelik bu model, bitmez tükenmez işitsel ve görsel keyif için yüksek kalitedeki, iki stereo hoparlör ile de donatıldı.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın