Project Cars 3 Duyuruldu

Project Cars serisinin ilk oyunu 2015 ve ikinci oyunu 2017 yıllarında piyasaya girmiş ve çok fazla oyuncu tarafından beğenilmişti. Tam anlamıyla yarış tutkunlarına hitap eden Project Cars, oynanış gerçekçiliğiyle insanları büyülemişti ve serinin üçüncü oyununun çıkmasını sabırsızlıkla beklenmesine sebep oldu. Oyuncuları sevindiren haber ise Project Cars 3’ün çıkış tarihinin belirlenmesi oldu. Pandemi süreci boyunca pek çok oyunun çıkış tarihi ertelenmişti ancak Project Cars yaratıcıları tarafından gelen bu haber evde geçen sıkıcı günlere ilaç gibi geldi.

project cars 01 - Project Cars 3 Duyuruldu
Project Cars 3

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan Project Cars 3’ün çıkış tarihi ise 28 Ağustos 2020. Project Cars 3, ilk etapta PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çıkacak. Ancak daha sonrasında bu platform sayısı daha da çeşitlenir diye umuyoruz. Açıkçası kıyamet yılı gibi geçen 2020’de böyle bir oyuna kavuşacak olmak bile çok heyecanlandırıcı.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Project Cars 3 Duyuruldu

project cars 02 - Project Cars 3 Duyuruldu
Project Cars 3

Projeck Cars 3’ün tarihi açıklanırken aynı zamanda oyun hakkında biraz bilgi de verildi. Serinin önceki oyunlarına göre açık ara farkla daha çok keyif alacağımız grafiklere sahip olduğu söylendi. 200’den fazla lüks markaların yer aldığı bir araba kataloğu olduğu da bu haberin içinde. Arabaların yanı sıra oyuncular için parkur sayısı da bir hayli arttırılmış. Zaten yarış oyunlarını mahveden şeylerden biri de aynı ve benzeri parkurların sürekli olarak karşımıza çıkmasıydı. Bu yüzden Project Cars 3 her anlamda bizi heyecanlandırıyor. Yarış deneyimini daha gerçekçi kılmak adına başarılı grafiklerin yanında yol hissiyatı da arttırılmış. Gelen haberin devamında ise parkurlara dört mevsim seçeneği de eklenmiş. Umarız ki bu mevsim grafikleri beklediğimiz gibi başarılı olur. Oyunun PC için VR desteği de olacak. Açıkçası bu yeniliklere bakınca çok sıkı bir yarış oyunuyla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyoruz.

project cars 03 - Project Cars 3 Duyuruldu
Project Cars 3

Project Cars 3 için fiyat ve sistem gereksinimi bilgilendirilmesi yapılmadı. Ancak yüksek kalite grafiklere sahip olacağını ve önceki oyunların fiyatlarını biliyoruz. Bunlardan yola çıkarak bir tahmin de bulunmak kolay olacaktır. Umarız ki her anlamda oyuncuları tatmin eden bir Project Cars 3 geliyordur.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın