Spider-Man Plus Mode Duyuruldu!

Insomniac Games, PS4’ün Spider-Man Plus Mode aldığını açıkladı. Geliştirici, bir ekip tarafından plus mode üzerine çalışmalar yapıldığını söyledi.

New Game Plus, Spider-Man’in tüm yeteneklerini ve önceki kilidi açılmış yetenekleri yeniden oynamanıza izin verecektir. Bu oyun henüz onaylanmamış olmasına rağmen çoğu New Game Plus modu da düşmanların sağlığını artırarak verdiği hasarın arttırıldığı iddia edildi. Batman: Arkham Knight oyunundaki gibi belli kesitlerde küçük değişiklikler yapılacağı ve bazı bölümlere yeni düşmanlar ekleneceği söylendi. Insomniac’ın, New Game Plus modunun çıkış tarihi için henüz bir tahmini yok.


Insomniac, “The City That Never Sleeps” adlı oyun için üç bölümlük bir DLC genişlemesinin olacağını açıkladı. Heist adlı ilk bölüm 23 Ekim’de yayınlanacak. Heist, Peter Parker’ın eski sevgililerinden biri olan Felicia Hardy’nin dönüşüne odaklanıyor. “Black Cat” olarak da bilinen Felicia, Spider-Man’in sevgisine layık olmak için bir suç yaşamından vazgeçen eski bir mücevher hırsızıdır. Felicia, ana oyunda, yan görevlerden birine atıfta bulunarak, “örümceğini” yakında tekrar göreceğini ümit ediyor.

The City That Never Sleeps’in ikinci kısmı, Turf Wars adıyla karşımıza çıkacak ve kasım ayında yayınlanacak. Silver Lining başlıklı son bölüm, aralık ayında piyasaya sürülecek. Her üç parça da oyuna yeni hikaye görevleri, meydan okumalar, düşmanlar ve takımlar ekliyor. Her birini 10 $ karşılığında tek tek satın alabilir veya 25 $ için The City That Never Sleeps koleksiyonunu satın alabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Spider-Man Plus Mode Duyuruldu!

Bir Yorum Yazın