Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Bossa Studios tarafından üretilen ve bir cerrah simülasyonu olan Surgeon Simulator 2’nin 29 Ağustos tarihinde Epic Games üzerinden satışa sunulacağı açıklandı.

surgeon simulator 2 03 1024x576 - Surgeon Simulator 2 Çıkıyor
Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Surgeon Simulator 2013, gerçekçi bir kalp ameliyatı deneyimi sunarak oyuncuların kalbini çalmıştı. Oyunun ilk versiyonunda Nigel Burke isimli bir doktoru canlandırıyoruz. Hiçbir doktorluk deneyimimiz yok ama minimum kan kaybı ile kalp naklini de başarmamız lazım. Oyunun kontrol mekanizması da oldukça zorlayıcı. Nigel Burke’un her bir parmağını Q,W,E,R tuşları ile kontrol ediyoruz. Bu yüzden kalp nakline girişmeden önce ameliyat araç gereçlerini tutabilmek için çalışmalar yapmamız gerekiyor.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Surgeon Simulator 2013, oyuncuları tam anlamıyla eğlendirmişti. Oyuncuyu strese sokmadan nasıl kalp nakli yapacağını düşünmeye sevk ediyordu. O kadar ki bu oyunu gerçek kalp cerrahları da oynamaya çalıştı. Elbette sonuç hüsran. Çünkü dediğimiz gibi oyunun kontrol mekanizması hem zorlayıcı hem de eğlenceli.

Peki Surgeon Simulator 2’de bizi neler bekliyor?

Surgeon Simulator 2, oyunculara oldukça fazla şey vaat ediyor diyebiliriz. Çünkü geliştiriciler ilk oyundaki eksik olan her şeyi fazlasıyla Surgeon Simulator 2’ye eklemişler. Artık arkadaşlarınızla ameliyatlara katılabilecek, hastanızı öldürmeden nasıl ameliyat edebileceğinizi beraber çözeceksiniz. Oyuncuların ilk oyundaki şikayetlerinden biri olan tek ameliyat türü de çeşitlendiriliyor.

Surgeon Simulator 2’de Çok Oyunculu Mod Var

surgeon simulator 2 05 - Surgeon Simulator 2 Çıkıyor
Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Surgeon Simulator 2013’de tek oyunculu mod vardı ve her işlemi tek başımıza yapıyor ve o komik anlara tek başımıza şahit oluyorduk. Ancak Surgeon Simulator 2’de artık 4 arkadaşınızla beraber ameliyata girebiliyorsunuz. Artık ameliyat masasında tek değilsiniz.

Bossa Labs Yaratım Modu

surgeon simulator 2 04 1024x576 - Surgeon Simulator 2 Çıkıyor
Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Artık Surgeon Simulator’da kendi ameliyatınızı planlayabilir veya arkadaşlarınızla çeşitli deneyler yapabilirsiniz. Tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Oluşturduğunuz eğlenceli oyun modunu paylaşıp diğer oyuncularında oynamasını sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde sizlerde diğer oyuncuların hazırladığı modları oynayabileceksiniz.

Yepyeni Ameliyat Çeşitleri

surgeon simulator 2 02 1024x576 - Surgeon Simulator 2 Çıkıyor
Surgeon Simulator 2 Çıkıyor

Hatırladığınız üzere Surgeon Simulator 2013’de sadece kalp ameliyatı yapabiliyorduk. Açıkçası defalarca aynı ameliyatı yapmakta sıkıcı bir hale gelebiliyordu sonlara doğru. Ancak Surgeon Simulator 2 ile birden fazla ameliyat seçeneği mevcut. Farklı ameliyat çeşitleri farklı stratejiler geliştirmenizi sağlayacak. Birbirinden yeni ameliyat araç gereçleri de sizi bekliyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın