Witcher 3 Tesla Arabalarında Oynanabilir Hale Geliyor!

Witcher 3: Wild Hunt, son zamanlarda pek çok kişinin sık sık tercih ettiği oyunlar arasında yer almaktadır. CD Projekt RED tarafından geliştirilen oyun, günümüzde hem Türkiye’de hem de dünyada yoğun bir ilgi görmektedir. Söz konusu oyun, 19 Mayıs 2015’te yayınlanmış olup yayınlandıktan sonra ki altı hafta içerisinde 6 milyondan fazla satmıştır. Bunun yanı sıra Golden Joystick Award, Game Developeras Choice Award, SXSW Gaming Awards ve The Game Awards gibi 250’den fazla site, Witcher 3: Wild Hunt’ı yılın oyunu olarak seçmiştir.  

Yukarıda da bahsedildiği gibi günümüzde en çok talep gören Witcher 3: Wild Hunt, oldukça yakın bir zaman içerisinde Tesla otomobillerine gelecek ve bu otomobil kullanıcıları söz konuus oyunu araçlarında oynayabilecektir. Witcher 3 günümüzde hali hazırda Nintendo Switch, Playstation gibi birden fazla oyun konsolunda rahatlıkla oynanabilen Witcher 3’ün yeni yayın platformu Tesla otomobilleri olacak gibi gözüküyor. Peki, Witcher 3’ün Tesla otomobillerine kesin olarak gelecek mi? Ne zaman gelecek?


Ekran Resmi 2020 02 03 20.49.15 - Witcher 3 Tesla Arabalarında Oynanabilir Hale Geliyor!

Witcher 3 Tesla Otomobillerine Ne Zaman Gelecek?

Witcher 3’ün Tesla otomobillerine kesin olarak geleceği ile ilgili resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Ancak Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yakın zamanda Twitter’dan takipçilerine bir soru sordu. Bu soruda Musk, takipçilerinin Witcher oyunu ile ilgilenip ilgilenmeyeceklerini öğrenmek istiyordu. Bu soru doğrultusunda pek çok kişi Witcher 3’ün Tesla otomobillerine geleceği ile ilgili bir düşünce içerisine girmiş oldu. Bu nedenle Witcher 3’ün Tesla otomobillerine kesin olarak geleceğini ve ne zaman geleceğini henüz bilmiyoruz. Tesla’nın otomobillerinde Witcher 3’ü yer alıp almayacağını hep birlikte göreceğiz.

Witcher 3’ün Hikayesi

The Witcher 3: Wild Hunt, tıpkı Witcher serisinin diğer oyunları gibi Geralt of Rivia’nın hikayesini konu alan bir oyundur. İkinci oyunun sonunda meydana gelen oyunların üzerinden 6 ay geçmiştir ve bu süre içerisinde Geralt’ın hafızası yerine gelmiştir. Hafızası geri gelen kahramanımız Yennefer’i aramaya başlar. Bunun yanı sıra Ciri’yi geri getirmek için çeşitli girimlerde bulunan Geralt için bu girişimler pek çok kolay olmaz. Çünkü Wild Hunt, Ciri’nin peşindedir. 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Witcher 3 Tesla Arabalarında Oynanabilir Hale Geliyor!

Bir Yorum Yazın