EA’in Açıklamaları ile Birlikte Battlefield V Ertelendi

Normalde Ekim 2018 içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Battlefield V, geçen gün EA ve DICE cephelerinden gelmiş olan bir açıklama ile ertelendi. Battlefield 5 diye diyebileceğimiz bu video oyunu, yeni çıkış tarihi olan 20 Kasım 2018 ile de birçok oyuncuyu memnun etti. Bu durum muhtemelen EA tarafını şaşırtmıştır çünkü oyunun çıkışına sadece birkaç ay kala yapılan bu tip bir erteleme, genelde oyuncuları pek memnun etmezdi.

EA markasının resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan DICE şirketinin patronu Oskar Gabrielson, bu ertelenmenin sebebini de açıkladı. Oskar Gabrielson tarafından yapılan açıklamalara göre Battlefield V oyununun biraz daha zamanı var. Oskar Gabrielson, oyunun temel mekaniklerinin ve Tides of War özelliğinin en kusursuz hale getirilebilmesi için ekibin birkaç haftaya daha ihtiyacının olduğunu belirtiyor ve bu bahane ile oyunu erteliyor.


Battlefield V oyununun daha önce birçok eksik içerik ile çıkışını gerçekleştireceğini sizlere belirtmiştik. Battle Royale, Combined Arms gibi oyun modları, oyunun çıkışında olmayacaktı. Bunların üzerine, oyunun bazı temel mekanikleri ve özellikleri de oyunculara çıkışta sunulmayacaktı .Belki de bu 1 aylık ertelenme, tüm bu durumları düzeltebilir. Çünkü oyuncular, bu kadar eksik içerik ile oyunun piyasaya sürülmesine pek sıcak bakmıyordu.

Battlefield 5 çıkana kadar beklemek istemeyebilirsiniz

Eğer 20 Kasım 2018 tarihine kadar bahsetmiş olduğumuz video oyununu beklemek istemezseniz, sizleri mağazamıza da yönlendirebiliriz çünkü mağazamızda birçok Battlefield oyunu şu an satışta. Eğer dilerseniz hemen aşağıdaki bağlantıları kullanarak, ilgili ürünlerin satış sayfasına sizler de ulaşabilirsiniz.


Battlefield 1

Battlefield 1 Premium Pass

Battlefield 4

Battlefield 4 Premium Edition

Battlefield 4 Premium Pack

Battlefield Hardline


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın