Marvel’s Spider-Man Oyun İncelenmesine Konulan Ambargo Bitmek Üzere!

PlayStation 4 için bir sonraki özel oyunun çıkmasına az kaldı. Marvel’s Spider-Man, 7 Eylül’de çıkacak ve birçok kişi Peter Parker’in son serüvenine el atmaktan heyecan duyuyor. Bir kaçımız geçtiğimiz hafta oyunun demosunu oynadı ve izlenimlerini derledi, ancak bunları izlemek için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Marvel’s Spider-Man incelemeleri için ambargo, 4 Eylül Salı günü kalkacak. Oyun incelemesi için biraz daha beklemek zorundayız. Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man’ın ambargo tarihinden önce kaymasıyla ilgili birkaç ayrıntıya izin verdi. 20 saat süren oyunun ilk DLC’sinin 23 Ekim’de yayına başlaması bekleniyor. Marvel’s Spider Man ile ilgili daha fazla bilgi için şimdilik; önceki fragmanlardan, oyun demolarından, röportajlardan ve sahne sunumlarından yararlanabilirsiniz.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Marvel's Spider-Man Oyun İncelenmesine Konulan Ambargo Bitmek Üzere!

Geçtiğimiz E3’te, hepimiz Marvel’s Spider Man’in en sevdiğimiz duvar gezgini duygusunu sağladığına karar verdik. Ayrıca yeni bir oyun fragmanında Spidey’in yeni Elektron, Scorpion, Akbaba, Shocker, Rhino ve (muhtemelen) Doctor Octopus’tan oluşan Sinister Six’e ilk bakışımızı da ekledik. Comic-Con’da, Marvel’s Spider-Man’ın düşmanları, onu avlamak için sipariş edilen Silver Sable’ın liderliğindeki bir görev gücü içerecek şekilde genişletildi.

Yılın başından beri beklenilen oyunun bu süre zarfında pek çok kez değişime uğradığını söylemek yanlış olmaz. Grafikler, karakter tasarımları gibi birçok değişim geçiren Marvel’s Spider-Man, Eylül ayının en çok konuşulacak oyunlarından olabilir. Merakla beklenen Marvel’s Spider-Man oyununun birkaç fragman ve oyun videolarını sizler için derledik:

Daha fazla video için PS4‘ün Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Marvel's Spider-Man Oyun İncelenmesine Konulan Ambargo Bitmek Üzere!

Bir Yorum Yazın