Pokemon Go Oyununa Güncelleme Gelecek!

Bir dönem mobil oyun dünyasına damga vuran Pokemon Go, yeni Pokemonlar ile oyunculara sunulacak. “Johto Festivali” adı altında çıkacak olan yeni Pokemonlar toplamda altı tane olacak. Bir tweet’de Pokemon Go, hem Natu hem de Sunkern’in ekleneceğini iddia edilirken diğer Pokemonların ise Pineco, Sunflora ve Forretress olacağı iddia edildi. “Shiny Pokemon” adı altında çıkacak olan bu altı Pokemon, merakla bekleyen eğitmenler için yeni bir deneyim olacak.

Uzun süredir güncelleme yapılması beklenen Pokemon Go, bu altı pokemon ile oyunu tekrar canlandırmak istiyor. 6 Temmuz 2016’da çıkan oyun, indirilme rekorunu kırıp piyasayı alt üst etmişti. Aynı zamanda bu indirilme ile 1 milyar doları en hızlı geçen uygulama olarak tarihe geçmişti. Ancak daha sonra pek göze çarpan yenilikler olmayınca oyunun oynanma oranı da zamanla düşmüştü. Kim bilir, belki de bu güncelleme ile oyun severler tekrar o eski Pokemon Go günlerine geri dönerler.


Shiny Pokemon’lar oyunda nadir statüsünde olacak ve altı Pokemon’un da alternatif renk şemaları var.  Pokemon Go, yakalama ekranına küçük bir ışıltı animasyonu ekler, böylece ilk görüntülendiklerinde bunu anlarsınız. Parlak Natu’nun sarı kanatları ve ayakları vardır. Şaşırtıcı bir şekilde, parlak Sunkern parlak olmayan muadilinden daha koyu ve daha az canlı bir sarıdır. Parlak Pineco en göze çarpan dönüşüme sahiptir ve koyu yeşil çam kozalağı Pokemonunu sarımsı bir portakal rengine dönüştürür. Johto Festivali’nde ayrıca oyuncuların efsanevi Celebi’yi yakalayabilmeleri için Pokemon Go’ya özel bir Özel Araştırma görevi de bulunuyor. Yeni Johto esintili avatar öğeleri de eklendi.

Ayrıca Pokemon Go’nun eğitmenlere başka bir müjdeli haberi daha var! İOS ve Android platformlarda oynanabilen Pokemon Go, Pokemon: Let’s Go, Pikachu! / Pokemon: Let’s Go, Eevee! oyunlarını mekanik olarak ödünç aldığı ve 16 Kasım 2018’de bu oyunları piyasaya sürmeyi planlıyor. Ne duruyorsunuz; Gotta catch em’ all!

https://youtu.be/STOPt43iEiE

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın