Destiny 2: Crimson Days 2019 etkinliği ertelendi

Bungie, resmi internet sitesi üzerinden This Week at Bungie yazısını yayımladı. Bu yazı ile birlikte Destiny 2 oyununa önümüzdeki günlerde gelecek olan bir güncellemenin detaylarını öğrendik. Bunun haricinde, Crimson Days etkinliğinin ertelenme haberini aldık. Evet, geçen sene oyuncular tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış olan Crimson Days etkinliğinin 2019 sürümü, bahsettiğimiz oyunun içerisinde, planlanandan daha geç bir tarihte gerçekleşecek. Yalnız bu gecikme çok değil, sadece 1 hafta olacak.

Destiny 2 oyununun yeni sezonu için de bazı bilgiler verildi

Bungie ekibinin söylediğine göre Crimson Days 2018, Destiny 2 oyununda 12 Şubat 2019 tarihinde başlayacak, 19 Şubat 2019 tarihinde bitecek. Bu etkinliğin eski başlangıç tarihi 5 Şubat 2019 idi. Bungie tarafından yapılan açıklamalara göre Crimson Days ile geçen senenin ödülleri tekrar verilecek. Bu ödüllerin aralarında bazı yeni ganimetler de olacak tabii ki. Bu sayede, eğer geçen senenin ödüllerini kaçırdıysanız, bu sene onları elde edebileceksiniz.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Destiny 2: Crimson Days 2019 etkinliği ertelendi

Bir de Mayhem isimli oyun modumuz var. Destiny 2 için 29 Ocak 2019 tarihinde gelecek olan önemli bir güncelleme, öncelikli olarak oyundaki süper güçleri değiştirecek. Forsaken öncesinde oyunda bulunan bazı süper güçler, daha da güçlendirilecek. Forsaken ile oyuna eklenen bazı süper güçlerin de etkisi azaltılacak. İşte Bungie, oyuncuların bu yenilikleri deneyebilmesi için PvP üzerinde Mayhem modunu aktif edecek. Mayhem, 1 hafta boyunca oyunda aktif kalacak. Bu mod sayesinde oyuncular, bolca süper kullanabilecek. Her karşılaşma başına ortalama 6-7 adet süper kullanabiliyorsunuz Mayhem sayesinde.

Son olarak oyuna gelecek olan altıncı sezon hakkında konuşmak istiyoruz. Beşinci sezon başladığı zaman birçok oyuncu, daha sezonun ilk gününden 650 güce ulaşmayı başarmıştı; o oyuncular, eski sezondan bazı ödülleri, yeni sezona taşımıştı. Bu sayede de oyuncular, erkenden seviye atlamıştı. İşte Bungie, altıncı sezon için bunu engelleyecek. Beşinci sezon sırasında elde ettiğiniz, Powerful Engram veren görevler, altıncı sezon başladığında bile en fazla 650 güçte öge verecek. altıncı sezon ile oyundaki güç sınırı 700 olacak.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın