Just Cause 4 Haritası Gösterildi

4 Aralık 2018 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Just Cause 4 oyununun haritası tam olarak gösterildi. Just Cause markasının resmi internet sitesinin güncellenmesi ile ortaya çıkan haritaya sizler de buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Tıkladığınız zaman açılan internet sitesinde, Launch Map butonuna tıklamanız yeterli olacaktır oyunun haritası açılması için.

Square Enix ve Just Cause 4 oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanan bu haritada yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapabilmek ne yazık ki mümkün değil ama yine de genel olarak haritaya bakabilirsiniz ve büyüklüğü görebilirsiniz. Bu video oyunu serisinin haritaları zaten her zaman büyük olmuştu ve bu yüzden pek şaşırdığımızı da söyleyemeyiz. Ayrıca bu harita üzerinde dinleyebileceğiniz bazı ses kayıtları da bulunmakta. O ses kayıtları ile de oyunun senaryosuna yavaştan başlayabilirsiniz.


Just Cause 4 ile oyuncular Solis isimli bir bölgeyi ziyaret edecek ve çılgınlıklar da bizleri izleyecek. Bu oyunun serisinde ilk defa doğal felaketlere karşı da savaşmamız gerekecek çünkü Solis içerisinde ölümcül bir hortum da dolaşıyor olacak. Bu sistemin, oynanışa nasıl etki edeceğini de gerçekten merak etmekteyiz.


Just Cause 4 için sabırsızlanıyor musunuz?

Dediğimiz gibi, bu video oyununun piyasaya sürülmesine daha çok var. Oyuncuların birkaç ay daha beklemesi gerekiyor. Bu yüzden, serinin dördüncü oyunu çıkana kadar, sizler üçüncü oyunu deneyimlemek isteyebilirsiniz. Just Cause 3 ise şu an bizlerin mağazasında satışta ve hemen aşağıdaki Just Cause 3 bağlantısını kullanarak, oyunun satış sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Just Cause 3


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın