Blizzard Entertainment, Aksiyon Oyunu Yapıyor

Blizzard Entertainment tarafından yayımlanan iş ilanları sayesinde ekibin şu sıralar geliştirdiği veya geliştirmeye başlayacağı bir video oyunu da gün yüzüne çıktı. Şirketin yayımlamış olduğu iş ilanlarına bakacak olursak, bahsetmiş olduğumuz yeni oyun aksiyon türünde olacak ve keşfedilebilir bir dünyaya sahip olacak. Oyuncular, bu oyunu konsollar ve PC üzerinde oynayabilecek. Oyun ayrıca AAA seviyesinde modern bir yapıt olacak.

Blizzard Entertainment, şu an 5 farklı video oyunu üzerinde çalışıyor ve bu 5 oyundan 2 tanesinin mobil yapıtlar olduğu biliniyor. Geriye kalan 3 video oyunu ise PC ve konsollar için geliştiriliyor. Bu oyunlardan bir tanesi Diablo serisine ait, bir diğer oyun ise rekabetçi bir yapıya sahip olan FPS oyunu olarak görünüyor. Bu konuda bir bilgi yok ama oyuncular, bu oyunun Overwatch serisine ait olduğunu düşünüyor. PC ve konsollar için geliştirilen üçüncü video oyunu ise haberimizde bahsetmiş olduğumuz, muhtemelen yarı açık bir dünyaya sahip, aksiyon oyunu olarak görünüyor.


Oyuncuların bu aksiyon oyununu yakın bir zamanda beklemesini de pek önermiyoruz. Çünkü iş ilanında bu oyun için Blizzard Entertainment, çok yüksek kıdemli çalışanlar arıyor ve bu da demek oluyor ki, bu projenin geliştirilme süreci henüz başlamamış bile olabilir. Yani, bahsettiğimiz video oyunu 5 veya 6 sene sonra bile karşımıza çıkabilir. Bu durumda da ekibin yeni nesil bir video oyunu üzerinde çalıştığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiş olan başka oyunlar da var

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiş ve dağıtımcılığı üstlenmiş olan birçok video oyunu da şu an mağazamızda satılıyor. Bu oyunlar ise Overwatch: Game of the Year Edition, Diablo II, StarCraft 2: Legacy of the Void ve tabii ki World of Warcraft: Legion. Eğer dilerseniz hemen aşağıdaki bağlantıları kullanarak, her oyunun satış mağazasına ayrıca ulaşabilirsiniz ve dilediğiniz video oyununu satın alabilirsiniz.


Overwatch: Game of the Year Edition

Diablo II

StarCraft 2: Legacy of the Void

World of Warcraft: Legion


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Blizzard Entertainment, Aksiyon Oyunu Yapıyor

Bir Yorum Yazın