Anthem için Yeni Görseller ve Bir Video Yayımlandı

BioWare, PAX West 2018 etkinliğine katılarak Anthem isimli video oyununu, birçok oyuncuya gösterdi. Bu gösterim, yeni bir video ve 10 farklı görsel ile gerçekleştirildi. Dilerseniz öncelikle yayımlanmış olan videodan bahsedelim. Şirketin resmi YouTube hesabı üzerinden yayımlanmış olan bu video, öncelikle haberimizin hemen aşağısında bulunuyor. Oyuncular, bu videoda oyunun hikayesine dair bazı görüntüler görüyor. Ayrıca oyunun senaryo modundaki birçok karakter de bu video ile tekrar karşımıza çıkıyor. Our World, My Story isimli bu video içerisinde birçok farklı oynanış anı da bulunuyor.

İçerisinde sadece 2 farklı seçenek ile oyunculara diyalog sunacak olan Anthem için, dediğimiz gibi yepyeni görseller de yayımlandı. Bu görseller, aslında hemen yukarıdan izleyebileceğiniz Our World, My Story videosunun içerisinden sunuluyor oyunculara. Yayımlanmış olan 10 görselin birçoğunda oyunun içerisindeki karakterleri görebiliyoruz. Geri kalan görsellerde ise oyunun çevre detaylarını, Fort Tarsis ve o bölgenin içerisini daha farklı bir şekilde görebiliyoruz. Eğer dilerseniz, bu görsellere de haberimizin en altındaki galeriden göz atabilirsiniz.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Anthem için Yeni Görseller ve Bir Video Yayımlandı

Anthem için yayımlanmış olan yeni görselleri sizlere sunmadan önce ufak bir bilgi de vermek istiyoruz. Biraz önce dediğimiz gibi bu video oyunu içerisinde oyunculara sadece 2 farklı diyalog seçimleri sunulacak. Bu, oldukça önemli bir durum çünkü BioWare ekibinin söylediğine göre bu oyunda yapacağımız seçimler, hikayemizi etkileyecekti. Şimdi ise oyunda sadece 2 farklı seçeneğin bulunacak olması, hikayenin çok da farklı şekilde dallanmayacağını bizlere gösteriyor olabilir.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Anthem için Yeni Görseller ve Bir Video Yayımlandı

Bir Yorum Yazın