Tom Clancy’s The Division 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı

PAX West 2018 sırasında sadece Anthem için değil, Tom Clancy’s The Division 2 için de yeni görüntüler gördük. Ubisoft, daha önce yaptığı bir açıklamada zaten PAX West 2018 etkinliğine katılacağını ve bu etkinlik sırasında da bahsetmiş olduğumuz video oyununu göstereceğini resmi bir şekilde söylemişti. Geçtiğimiz gün ise bu gösterim gerçekleşti, elimize de 2 farklı video geldi. Bu iki videoda da Tom Clancy’s The Division 2 oyununun genelde kullanıcı arayüzünde dolaşıyoruz, envantere ve haritaya bakıyoruz. En sonda ise oyunun dünyasına adım atıyoruz.

15 Mart 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan bu video oyunu, yayımlanmış olan yeni oynanış videolarında gayet güzel görünüyor. Oyuncuların, bu videolara olan tepkisi de gayet olumlu oldu. Özellikle ilk oyunun karlı ve soğuk havasının şimdi sıcak ve yaz mevsimine dönmüş olması birçok oyuncuyu da memnun etti. Yine de bizler karlı bir havanın devam etmesini, hatta mevsimin çok daha şiddetlenmiş olmasını tercih ederdik.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Tom Clancy’s The Division 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı

Mağazamızda bu serinin ilk oyunu da bulunmakta. Eğer dilerseniz Tom Clancy’s The Division oyununu sizler de mağazamızı ziyaret ederek satın alabilirsiniz ama şimdiden uyaralım. Satın alacağınız Tom Clancy’s The Division, PC içindir ve sadece bir Uplay hesabında kullanılabilir. Eğer dilerseniz, hemen aşağıdaki Tom Clancy’s The Division bağlantısını kullanarak, siz de bahsetmiş olduğumuz mağaza sayfasına gidebilirsiniz.


Tom Clancy’s The Division


İşte yeni Tom Clancy’s The Division 2 videoları

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın