Just Cause 4 için Sponsorlu Oynanış Videosu Yayımlandı

4 Aralık 2018 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Just Cause 4, yeni bir oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Yalnız bu oynanış videosu, oyuna ait olan herhangi bir resmi kaynaktan değil, bir YouTube içerik üreticisi tarafından yayımlandı. Bahsetmiş olduğumuz içerik üreticisinin adı Funhaus ve yayımlanan oynanış videosunun uzunluğu da 13 dakika. Peki, böyle bir YouTube kanalı, kendisine ait olan bir oynanış görüntüsünü nasıl yayımlayabiliyor? Tabii ki sponsorluk ile. Sizler bu oynanış videosunu izlemeden önce belirtelim, izleyeceğiniz görüntüler belli bir ücret karşılığında çekildi. Yani, yanıltılmaya çalışılabilirsiniz.

Bahsetmiş olduğumuz 13 dakikalık oynanış videosu ile sizleri baş başa bırakmadan önce, videodan bahsedelim. Bu oynanış videosunun en önemli noktası, oyunu oynayan kişilerin, oyundaki doğal bir afet olan hortum ile etkileşime geçiyor olması. Bu hortumun, oynanışa etki edeceğini biliyorduk ama daha önce nasıl bir etki göreceğimizi bilmiyorduk. İşte yayımlanmış olan bu yeni oynanış videosu ile hortumun neye benzediğini de görmüş olduk.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Just Cause 4 için Sponsorlu Oynanış Videosu Yayımlandı

Yukarıdaki oynanış videosundan da görebileceğiniz gibi, oldukça eğlenceli bir oyun bizleri bekliyor. Peki, bu oyunun haritası ne kadar büyük olacak? Mesela, oynanış videosunda gördüğümüz, balonlarla uçurulabilen tankı nerelerde deneyimleyebileceğiz? Bunun için sizleri bir önceki Just Cause 4 haberimize almamız gerekiyor çünkü o haberde oyunun tüm haritasını görebiliyorsunuz. Hemen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak, bahsetmiş olduğumuz habere de göz atabilirsiniz.


Bahsettiğimiz oyunun haritasını görebilmek için tıklayınız. 


Just Cause 4 sizi kesmedi mi? 

Just Cause 4 henüz mağazamızda satılmıyor ama aynı serinin üçüncü oyunu satılıyor. Eğer dilerseniz, hemen aşağıdaki Just Cause 3 bağlantısını kullanarak, bahsetmiş olduğumuz video oyununun satış sayfasına ulaşabilirsiniz ve oyunu satın alabilirsiniz. Oyunu satın aldığınız taktirde elinize geçecek olan kodun da sadece geçerli bir Steam hesabında kullanılabildiğini sizlere belirtmemiz gerekiyor.


Just Cause 3

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın