Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Yayın Tarihi Açıklandı

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 3. yılında, 3. sezonunu “Operation Grim Sky” sürümü ile çok yakında başlatıyor. Genişleme oyunun test sunucusunda denemek için hazır olsa da, Ubisoft; PS4, Xbox One ve PC’de 4 Eylül’de tüm oyuncular için canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.

Önceki Operasyonlar gibi, Grim Sky da oyuna iki yeni Operatör getirdi: Maverick ve Clash. Her ikisi de farklı organizasyonlardan gelir ve farklı sınıflara girer. Maverick, Amerika’dan gelen ve sersemletici el bombası ve bir üfleyici kullanan bir Saldırgan. Clash ise Büyük Britanya’dan bir Defans oyuncusu. Oyundaki ilk defans oyuncusu olan Clash, koruyucu ile donatılmış bir kalkan tutuyor. Karakterler ile daha fazla bilgiye linklerden ulaşabilirsiniz.


Yeni Operatörlere ek olarak, Grim Sky, oyunun ilk haritalarından biri olan Hereford Base’e önemli bir bakım yapıldı. Ubisoft, böyle bir haritanın Rainbow Six Siege’da üstlenilen geliştirme ekibini ilk elden geçirdiğini söylüyor. Güncellemenin ardından, tabanın her katı daha geniş bir yüzey alanına ve daha yıkıcı duvarlara sahip olacak ve oyunculara harita etrafında hareket etmek için daha fazla seçenek sunacak yeni merdivenler ve ambarlar eklendi.

Konsolosluk haritası aynı zamanda Grim Sky Operasyonunun bir parçası olarak bir parlatıcı da alıyor. Bu değişiklikler Hereford Base’e uygulananlar kadar önemli değil, ancak yine de stratejilerinizi düzeltmek için sizi zorlayacaklardır. Polis hattı “spawn” noktası uzatıldı, bir duvar ise, “doğal gözetleme ve erken ölümleri önlemek için” gaz istasyonu “spawn” noktasının yanına taşındı. Ubisoft ayrıca Tellers and Archives’daki haritaya başka bir bomba yerleştiriyor.

Daha detaylı bilgi için Rainbow Six Siege web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın