Marvel’s Spider-Man: The Heist için İlk Video Yayımlandı

Marvel’s Spider-Man henüz çıkışını gerçekleştirmedi; bu video oyunu için önümüzdeki aylar içerisinde piyasaya sürülecek olan ilk ek paket, ilk tanıtım videosu ile karşımıza çıktı. Sizlerin de yazımızın en altından izleyebileceği bu videoda, The Heist isimli ek paketi görüyoruz. Bu ek paket, The City That Never Sleeps isimli ek paket serisi ile oyuna gelecek olan ilk ek paket olacak. The Heist ardından oyuncuları 2 farklı ek paket daha karşılayacak fakat o ek paketler hakkında herhangi bir şey ne yazık ki bilmiyoruz. The Heist hakkında ise bazı bilgilere sahibiz.

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz bu tanıtım videosunun açıklamasına göre Marvel’s Spider-Man: The Heist ile oyuna Black Cat olarak da bilinen Felicia Hardy isimli bir karakter eklenecek. Bu karakter, ek paketin odak noktası olacak. Çünkü bu ek paket ile oyuna daha yeni görevler, kostümler ve farklı karakterler de eklenecek. The Heist ile birlikte Black Cat, New York’a geliyor ve Örümcek Adam ile oynamak için şehre bazı ipuçları bırakıyor. Bunun sebebini henüz bilemiyoruz ama arkada önemli bir durumun geliştiğini tahmin edebiliyoruz.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Marvel’s Spider-Man: The Heist için İlk Video Yayımlandı

23 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Marvel’s Spider-Man: The Heist, şu an oyunun dijital delüks sürümü ile 30 TL farkla satın alınabiliyor. Şu an bu ek paketleri ayrıca satın almak mümkün değil ama önümüzdeki günlerde ana oyunun piyasaya sürülmesi ile birlikte bu durum da mutlaka değişecektir.

İşte Marvel’s Spider-Man: The Heist için yayımlanan ilk video

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Marvel’s Spider-Man: The Heist için İlk Video Yayımlandı

Bir Yorum Yazın