The Walking Dead: The Final Season – Suffer The Children için İlk Video Yayımlandı

25 Eylül 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan The Walking Dead: The Final Season – Suffer The Children için oyun içi görüntüler, bir video aracılığı ile yayımlandı. Bahsetmiş olduğumuz ve sizlerin de haberimizin devamından izleyebileceği bu video, aslında PAX West 2018 sırasında gösterilmişti. Bu gösterimden birkaç gün sonra ise The Walking Dead: The Final Season – Suffer The Children herkese, açık bir şekilde gösterildi.

Telltale Games ekibinin resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlanmış olan bu videonun başlığı, “You’re Still Little” olarak geçiyor ve videodaki görüntüler de direkt olarak The Walking Dead: The Final Season – Suffer The Children içerisinden geliyor. Bahsetmiş olduğumuz final sezonun ikinci bölümü olarak oyuncuların karşısına çıkacak bu bölüm, Kasım 2018 ve Aralık 2018 tarihlerinde çıkışını gerçekleştirecek üçüncü ve dördüncü bölümler ile takip edilecek. Dördüncü bölüm ise bu oyunun finalini verecek. Yani, klasik Telltale Games deneyimleri gibi 5 bölümlük bir oyun karşımıza çıkmayacak.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - The Walking Dead: The Final Season - Suffer The Children için İlk Video Yayımlandı

Yayımlanmış olan bu videoya bakacak olursak, oyunun ilk sezonuna yapılan göndermelerin de devam ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Öncelikle, ilk sezonun en ikonik parçası arka planda çalmaya devam ediyor ve videonun başlığı da zaten başlı başına bir gönderme. Bu başlık, ilk sezondan Clementine karakterinin, “But I’m so little.” cümlesine gönderme yapıyor. O cümle, birçok oyuncu tarafından günümüzde bile hatırlanıyor. Bu yüzden, böyle bir gönderme yapılmasına pek şaşırmadık, gayet güzel bir dokunuş olmuş.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın