The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim Duyurusu

The Elder Scrolls Online, yeni bir oyun ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Bir yıl sürecek bir destanı konu alan The Dark Heart of Skyrim yani Skyrim’in Karanlık Kalbi, Skrym ve Blackreact’te geçiyor. Bölümün adı ise Greymoor. Greymoor çok yakında sevenleri ile buluşuyor.
Oyun severler her yeni oyunun çıkacağı zaman çeşitli gelişmeleri takip ederek oyunu heyecanla beklemektedir. Bu doğrultuda iç içe geçen hikayelerden oluşan Bayı Skrym’in ikonik maceralarını keşfedebileceğiniz The Dark Heart of Skyrim ile kavuşmanıza ise çok az kaldı. Oyunda oyuncular Blackreach’in karanlıklarında vampirler ile savaşarka eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabilecek. ZeniMax Online Studios, Las Vegas HyperX Esports Arena’da ESO oyuncuları ve pek çok hayranında katıldığı ve Twitch kanalından da canlı yayınlanan bir etkinlikte ödüllü çevrimiçi rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online’ın 2020 planlarını tanıtıldı.
header 1 300x140 - The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim Duyurusu

Ne Zaman Çıkacak?

ZeniMax Online Studios, Las Vegas HyperX Esports Arena’da ESO oyuncuları ve pek çok hayranında katıldığı ve Twitch kanalından da canlı yayınlanan bir etkinlikte The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim’in 2020 Bölümü Greymoor’un Mayıs ve Haziran aylarında çıkacağı duyuruldu. ESO’ya göre oyuna iki yeni bölge eklenecek. Batı Skyrim’de oyunlar Nord’ların buzlarla dolu ülkesini keşfederken Blackreach mağarasına inerek de oyunda ki düşmanları ile dövüşecek. İşte Skyrim’in Karanlık Kalbi’nin üzerinde ki sır perdesi de oyuncular sayesinde aralanabilecek.
Birbirinden farklı özelliklere sahip iç içe geçmiş hikayelerden oluşan ve bir yıl sürecek olan bu macera oyunu, 2020 yılının ilk çeyreğin de girizgah görevini ve Harrowstortm DLC zindan paketi kapsıyor. 2020’nin ikinci çeyreğinde Greymoor Bölümü, üçüncü çeyrekte bir diğer zindan paketi ve son çeyrekte de bir hikâye DLC’si olmak üzere dört farklı güncellemeden oluşuyor. The Elder Scrolls’un günümüzde ki en karanlık hikayesini konu lan oyun da birbirinden farklı özelliklere sahip pek çok kahraman oyuncu da bulunuyor. Ana oyunu oynayan oyuncuların yakından tanıdığı Lyris Titanborn ve House Ravenwatch düşmanlara karşı savaşıyorlar.


The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim Macera ve Görevler

Greymoor ile gelen ve çeşitli hikayelerin konu alındığı bu oyunca ki hikaye, görev ve maceraları aşağıdaki gibi açıklayabilmek mümkündür.
• Batı Skyrim ve bölgede bulunan karanlık Blackreach mağarası oyunun en temel bölgesini oluşturuyor. Bu iki bölge birlikte bugüne kadar ki en geniş bölge olarak nitelendirilebilir.
• Skyrim’in Karanlık Kalbi’nin 1 yıl sürecek bir oyun olduğundan bahsettik. Buna bağlı olarak 30 saatlik bir macera sunan oyunun gotik bir ana hikayesi ve görevleri bulunuyor. Oyunlar bu görevler ile çeşitli keşifler gerçekleştirebilecek.
• İki ayrı yetenek gerektiren oyunca eski eserler sistemi bulunuyor. Bu sistem oyuncuları Batı Skyrim’in çok daha ötesinde ki kayıp antik eserleri bularak dünyanın keşfedilmeyen yerlerini keşfedecek. Bu doğrultuda her oyuncunun farklı ödüller kazanacağını da ifade edebiliriz.
• Oyunda yeni dünya etkinlikleri yer alıyor.
• Oyunun içerisinde pek çok özgün delf, açık zindan ve bağımsız görevler yer alıyor. Bunların yanı sıra performans güncellemeleri ile de yaşam kalitesinin geliştirilebildiğini ifade edebiliriz.
Siz de macera oyunu hayranıysanız The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim tam size göre!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim Duyurusu

Bir Yorum Yazın