İşte Steam Ödülleri 2018 ile ödül alan tüm oyunlar

Steam Topluluğu, sonunda kararını verdi. Verilen bu karar ile de Steam Ödülleri 2018 ile ödül alan tüm video oyunları açıklandı. Eğer dilerseniz, sizler de yazımızın devamından ödül almış olan tüm video oyunlarını, ödül alma sebebi ile birlikte görebilirsiniz.

Yılın Oyunu: PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

“Sizi etkileyen şey sürükleyici oynanışı, saran hikâyesi, oldukça iyi oluşturulmuş karakterleri, kusursuz tasarımı ya da bağımlı edici çok oyunculu moduydu. Gerekçeniz ne olursa olsun 2018’in En İyi Oyunu ödülünü kazanan oyun tamamen harika bir oyun olacaktır.”

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - İşte Steam Ödülleri 2018 ile ödül alan tüm oyunlar

Yılın VR Oyunu: The Elder Scrolls V: Skyrim VR

“VR, oyun tasarımının Vahşi Batı’sı gibi bir şey. Her şeyin kabul edildiği ve yeni ortaya çıkan standartlardan oluşan kanunusuz bir ortam burası. Bu ödülün kazananı sadece oldukça eğlenceli değil aynı zamanda VR’ın geleceği için bir rota çizmeye de yardımcı olmuştur.”

Aşk ile Devam Ettirilen: Grand Theft Auto V

“Bu oyun çıkalı çok oldu. Geliştirici ekibin, yaratıcı fikirlerini hayata geçirdikleri göz bebeklerini duyurduğu ilk günün üzerinden uzun zaman geçti ama geliştiriciler, tıpkı iyi birer anne ve baba gibi eserlerini desteklemeye ve büyütmeye devam etti. Bu oyun, geçen tüm yıllara inat, bugün bile yeni içerik almakta.”

En İyi Geliştirici: CD Projekt RED

“İster hayranlarını dinleyerek bir oyun geliştirmiş olsunlar, isterse tamamen beklenmeyen bir ürün ortaya çıkartmış olsunlar ya da gerçekten harika bir oyun yaratma sözlerini tutmuş olsunlar; bu stüdyo 2018 yılını gerçekten kasıp kavurdu.”

En İyi Ortam: The Witcher 3: Wild Hunt

“Bütün o geveze ara sahneler veya bütün o sağlık kitine ihtiyacınız olduğunu gösteren uyarılar; karakterlerin fazla abartılmış olduğu gerçeğiyle yüzleşmeliyiz. Bu kazananın da gösterdiği gibi bazen nefes kesici bir sahneyle bir hikâyeyi bir sürü geveze kahramana kıyasla çok daha iyi bir şekilde anlatabilirsiniz.”

Arkadaşlarla Daha Zevkli: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

“Bazı harika oyunlar, tek başına oynandığında o kadar da harika olamayabilirler. Arkanızı kollaması için belki de birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Belki de onları sırtından bıçaklayabilecek birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Her iki şekilde de bu oyunları oynamak için arkadaşlarıyla toplananları neşe beklemektedir.”

En İyi Alternatif Tarih: Assassin’s Creed Odyssey

“Geçmişinden ders almayanlar, aynı hatalarını tekrar etmeye mahkûmdur. Ders alanların durumlarıysa gayet iyidir ancak hem ders alıp hem de geçmişi yeniden yazanlarsa, 2018’in en eğlenceli tarihi yeniden yazma oyunu için bu ödülü almaya mahkûmdur.”

Bir Makineyle Yaşanan En Büyük Eğlence: Rocket League

“İster bir otomobil, kamyon, robot ya da farklı bir mekanik makine olsun; bu ödülün kazananı tam gaz vererek makineler tarafından mümkün kılınan unutulamaz bir oynanış tasarladı.”

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın