The Elder Scrolls Online: Wolfhunter, Konsollara Geliyor

PC üzerinden The Elder Scrolls Online oynayan oyunculara, 13 Ağustos 2018 civarında sunulmuş olan Wolfhunter, şimdi konsollar için geliyor. Hatta bu küçük ek paket için yayımlanmış olan yeni videoyu da eğer dilerseniz, haberimizin devamından izleyebilmeniz mümkün olacak. Peki, The Elder Scrolls Online: Wolfhunter nasıl bir içerik ile oyuncuların karşısına çıkacak? Bu sorunun cevabını, yazımızın devamında sizlere vermek istiyoruz.

The Elder Scrolls Online: Wolfhunter, yeni koleksiyon ögeleri ile geliyor

ESO Plus abonelerine ücretsiz bir şekilde sunulan, diğer oyunculara da 1500 Crown karşılığında satılan bu küçük ek paket, zengin bir içerik ile geliyor. Ek paketin içerisinde Moon Hunter Keep isimli yeni bir bölge ve bu bölgenin içerisinde öldürmeniz gereken Vykosa isimli bir karakter ile geliyor. Tabii bu ek paketin içerisinde Hunting Grounds isimli bir evren de bulunuyor. Hunting Grounds içerisinde Hircine ile yarışıp, Daedric Prince karakterini memnun etmeniz gerekiyor. Ayrıca, Wolfhunter ile oyuna yeni kıyafetler, silahlar ve çok daha fazlası da geliyor. Son olarak oyuncuları bir de toplanabilir yeni koleksiyon ögeleri bekliyor.


The Elder Scrolls Online: Wolfhunter deneyimini yaşayabilmeniz için, tahmin edebilirsiniz ki The Elder Scrolls Online sahibi olmanız gerekiyor. Eğer PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirmiş olan bu video oyununa henüz sahip değilseniz, mağazamızı kullanarak bu video oyununu PC için satın alabilirsiniz. Mağazamızda bu oyun, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited adı ile bulunmakta. Eğer dilerseniz, hemen aşağıdaki The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bağlantısını kullanarak da ürünün satış sayfasında kendinizi bulabilirsiniz. Yalnız, elinizi biraz çabuk tutmanızı öneriyoruz çünkü bu içeriği ürettiğimiz sırada, üründen sadece 2 adet kalmış durumda.


The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - The Elder Scrolls Online: Wolfhunter, Konsollara Geliyor

Bir Yorum Yazın