Cyberpunk 2077 Oynanış Videosunun Sıkıştırılmamış Hali Verildi

Geçtiğimiz günlerde 48 dakikalık bir oynanış demosu ile karşımıza çıkan Cyberpunk 2077, birçok oyuncuyu memnun etmişti. Bahsetmiş olduğumuz bu oynanış videosu, öncelikle CD Projekt RED ekibinin resmi Twitch kanalında, bir canlı yayın sırasında gösterilmişti. Bu canlı yayını izleyen herkes, oynanış videosunu da 1080p çözünürlükte izleyememiş olabilir. Merak etmeyin, YouTube üzerinde haberimizin sonunda, yayımlanmış oynanış videosunun tam hali bulunuyor. O görüntüleri de 1080p değerlerde izleyebiliyorsunuz ama mükemmeliyetçi insanlar için ortada bir sorun var.

Sıkıştırılmamış Cyberpunk 2077 videosu ise 17 GB

Bahsetmiş olduğumuz sorun, yayımlanmış olan 48 dakikalık oynanış videosunun inanılmaz sıkıştırılmış olmalı. Öyle ki, o görüntüleri 1080p çözünürlükte indirmek isterseniz, karşınıza 700 MB civarında bir dosya çıkıyor. Fakat böyle görüntüler için böyle bir dosya boyutu küçük. Bu da demek oluyor ki CD Projekt RED, oynanış videosunu bolca sıkıştırmış. Sıkıştırma sonucunda da tabii ki görüntü kalitesi bozuldu. Peki, bizler hiç bu oynanış videosunun saf halini izleyebilecek miyiz? Bu soruya olan cevabımız, evet!

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Cyberpunk 2077 Oynanış Videosunun Sıkıştırılmamış Hali Verildi

CD Projekt RED, Gamersyde aracılığı ile Cyberpunk 2077 oyununun oynanış videosunu, saf bir halde, sıkıştırılmamış bir halde oyunculara sundu. Sıkıştırılmamış olan oynanış videosunun boyutu 17 GB civarında, tam olması gerektiği gibi yani. Eğer dilerseniz, sizler de buraya tıklayarak bahsettiğimiz oynanış videosunu indirebilirsiniz. Bu bağlantı, size sıkıştırılmamış bir oynanış görüntüsü sunacaktır. Eğer internetinizde kota, limit, sınır veya diğer zımbırtılardan bulunuyorsa, aynı oynanış görüntüsünü hemen aşağıdan da izleyebilirsiniz. Fakat izleyeceğiniz bu görüntü, sıkıştırılmıştır.

CD Projekt RED ekibinin başka bir oyunu da var

Efsanevi The Witcher serisinin geliştirici ekibi ile Cyberpunk 2077 oyununun geliştirici ekibi aynı. Bahsettiğimiz bu oyunun çıkış tarihi de henüz bilinmiyor. Belki o oyun çıkana kadar The Witcher 3: Wild Hunt oynamak isteyebilirsiniz. Aynı ekibin oyunları sonuçta. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt oynamak isterseniz de sizi mağazamıza davet ediyoruz; mağazamızda bu oyunun hem standart sürümü, hem de Game of the Year sürümü satılmakta.


The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın