Ubisoft, PAX 2018 Sırasında Assassin’s Creed Odyssey ve Daha Fazlasını Gösterecek

PAX West 2018 etkinliğine sadece Square Enix katılmayacak, Ubisoft da etkinlik alanında olacak. Bugün ise şirket, yaptığı bir açıklama ile bahsettiğimiz etkinlik sırasında hangi video oyunlarını göstereceğini duyurdu. Hangi oyunların gösterileceğini haberimizin devamında sizlere sunacağız ama ondan önce söyleyelim; oyuncuları Assassin’s Creed Odyssey ve çok daha fazlası bekliyor olacak bu etkinlik sırasında.

Assassin’s Creed Odyssey için oynanabilir bir demo, oyunculara sunulacak

Öncelikle söyleyelim; Ubisoft, 1 Eylül 2018 ile 2 Eylül 2018 tarihlerinde bu etkinliğe katılacak. Şirket, etkinliğin ilk gününde Tom Clancy’s The Division 2, For Honor: Marching Fire, Starlink: Battle for Atlas, Far Cry 5: Dead Living Zombies ve Skull & Bones oyunlarını gösterecek. Bir sonraki gün ise oyunculara Assassin’s Creed Odyssey, For Honor: Marching Fire, Starlink: Battle for Atlas, Brawlhalla ve Trials Rising oyunları gösterilecek.


Eğer PAX West 2018 etkinliğine katılmak istiyorsanız, etkinlik alanında da saydığımız bu video oyunlarının neredeyse tamamını deneyebileceksiniz. Mesela For Honor: Marching Fire oyununun yeni modu, etkinlik sırasında oynanabilir olacak. Ayrıca, Ubisoft yine sadece etkinlik alanında bulunan oyuncular için Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununa gelecek yeni operatörleri de oynatmayı planlıyor. Son olarak sizlere söylemek istiyoruz: Bahsetmiş olduğumuz tüm bu oyunlar, Ubisoft ekibinin sunumu ve çok daha fazlası Twitch, YouTube Gaming, Facebook Live ve Mixer gibi platformlardan canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak: Ubisoft

For Honor: Marching Fire için hazır mısınız?

For Honor oyuncularının çok uzun zamandır beklediği For Honor: Marching Fire, önümüzdeki aylar içerisinde çıkışını gerçekleştirecek ama sizler bunu deneyimlemeye hazır mısınız? Eğer bahsetmiş olduğumuz oyunu henüz oynamadıysanız, şu an mağazamızda For Honor ve For Honor: Gold Edition için indirimler bulunmakta. Belki o indirimleri, aşağıdaki bağlantıları kullanarak değerlendirmek isteyebilirsiniz.


For Honor

For Honor (Gold Edition)


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın