Albion Online’daki savaşa katılmak için mükemmel zaman

a1 - Albion Online'daki savaşa katılmak için mükemmel zaman

Albion Online, keskin ve çarpıcı bir görsel stile, sınıfsız savaş sistemine ve yoğun PvP savaşlarına sahip bir ortaçağ fantezi sanal alanı MMORPG’dir. Oynanış görev zincirleriyle ilgili değil. Albino Online’da dünya, en başından itibaren keşfetmek için sizin ve gittiğiniz maceralar tamamen size aittir. Oyunun odak noktası oyunculara verilen görevler üzerine ve size ne yaptığınız ve nasıl yaptığınız konusunda sınırsız bir özgürlük veriyor.

Şimdi bu özgürlüğü kendiniz deneyimlemek için özellikle iyi bir zaman. Kraliçe güncellemesi Albion’a büyük yeni özellikler ve büyük değişiklikler getiriyor. İlk büyük ekleme yepyeni bir Outlands haritası. Bu sert PvP alanı şimdi dairesel bir tasarıma sahip, en büyük ödüller merkeze en yakın konumda sizleri bekliyor. Daha büyük loncalar bu meydan okuma için daha donanımlı olacakken, küçük loncalar zamanlarını dağ eteklerinde geçirebilirler. Ancak şunun asla unutmamak gerekiyor ki; başarı beraberinde her taraftan saldırı beklentisi getirir.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Albion Online'daki savaşa katılmak için mükemmel zaman

a2 - Albion Online'daki savaşa katılmak için mükemmel zaman

Savaşın Tadını Çıkartın

2017’de piyasaya sürülmesinden bu yana Albion Online oynayan herkes, 5v5 savaşlarında bölge için savaşmaya aşina oldu. Loncalar kendi adlarına savaşmak için beş şampiyon gönderirken, diğer üyeler geride kalıyor ve bazı ruhsal destekler sunuyorlardı. Yayınlanan son paket olan Kraliçe güncellemesinde, herkesin  dahil olabileceği yeni açık dünya savaşları sayesinde tüm bu alışkanlıklar değişiyor. Oyun, ‘Herkes önemli’ sloganını daha benimsiyor ve bize inanlar yapılacak savaşlarda bizim için son derece önemli bir hale geliyorlar.

Kraliçe güncellemesi, Akıllı Küme Kuyruğu ve Zerg Debuff’ı şeklinde iki yeni büyük ordu sunuyor. Ordular buluştuğunda ilk kimin savaşa gireceği ve ne oranda bir katkıda bulunacağını hesaplayarak, her iki taraftan da oyuncuların kümeye olabildiğince eşit şekilde girmesine izin veriyor. Bu, bir alanın oyuncularla taşmasını önleyen akıllı bir sistemdir. Bununla beraber herkese bir savaş alanı deneyiminin tadını çıkarma fırsatını da sunuyor.

Kraliçe güncellemesi, bölgeler için yapılan savaşları eskisinden daha çekici hale getirmeyi vaat eden çok daha derin bir yama. Ve korkmayın – 5v5 yöre savaşını sevdiyseniz, siz ve dört müttefikinizin başka bir takıma karşı savaştığı yeni Kristal Lig sizlere Gümüş, Şöhret ve Sezon Puanları şeklinde büyük ödüller sunuyor. Bunların hepsi birbirini takip ederek zamanla artan ödüller. Bu yüzden biraz zaman ayırmaya değer. Ve sahibi olduğunuz bir bölgeden bir Kristal Lig maçına girip kazanırsanız, gardiyanlarınızı, puan üretiminizi ve tüm küme için verim toplama değerlerinizi arttırabilirsiniz.

Albion Online’ın MMORPG türü oyuna bir fırsat vermeye değecek kadar ilgi çekici. Oyunu her seviyedeki MMO oyuncusu oynayabilir ve oyunun gelişmesine katkıda bulunabilir. Hepsinden iyisi, Albion Online oynamak ücretsizdir.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Albion Online'daki savaşa katılmak için mükemmel zaman

Bir Yorum Yazın