Fast and Furious Crossroads Oyun Severlerle Buluşuyor!

Fast and Furious Crossroads ya da sinemada hızlı arabaların nefes kestiği ve insanların aşkla izlediği adı ile Hızlı ve Öfkeli Crossroads!
2001 yılında sinemada ilk gösterime girdiğinde hemen herkes tarafından beğenilen ve bu beğeninin devam filmlerinde de tavan yaptığı Hızlı ve Öfkeli gerçekten bir efsane olmaya devam ediyor. Vin Diesel ve Paul Walker’ın yıldızlaştığı film serisinde Walker elim bir kaza sonucu hayatını kaybettikten sonra film tutkunları Hızlı ve Öfkeli’ye çok daha fazla bağlandı. Film serisinin 9. bölümü heyecanla beklenirken sinemadan oyun konsollarına yansıyan Hızlı ve Öfkeli; sevenleri ile Fast and Furious Crossroads adı ile buluşmaya hazırlanıyor.
Fragmanı ile adeta bir Hollywood filmini anımsatan Hızlı ve Öfkeli Crossroads gerçekçilik konusunda ciddi bir başarı yakalayacağa benziyor. Grafik kalitesi ile şimdiden tam not almayı başarmış olan oyunu hemen her oyun sever merakla bekliyor. Peki, bu harika oyunun piyasaya ne zaman sürüleceği belli mi?

maxresdefault 1 300x169 - Fast and Furious Crossroads Oyun Severlerle Buluşuyor!

Fast and Furious Crossroads Ne Zaman Çıkacak?

Film serisi başlangıçta tamamen arabalar ve yarış üzerine kurulmuş olsa da ilerleyen aşamalarda bir aksiyon serisi halini almıştır. Bu konu oldukça eleştirilse de  Hızlı ve Öfkeli Crossroads tam bir yarış ve hız oyunu olmasa da arabalarla ilgili bölümlerin çokluğu dikkat çekiyor. Bu anlamda Hızlı ve Öfkeli’nin sevenleri oyunu oynarken gerçekten tatmin olacak. Aralık 2019’da oyunun tanıtım videosu yayınlandıktan sonra milyonlarca kez izlenen fragman oyuna gösterilecek olan ilgiyi de az çok ortaya koymayı başarıyor.


4 NIOEP9 PontiacFirebird FordMustang 300x128 - Fast and Furious Crossroads Oyun Severlerle Buluşuyor!

Aralık 2019’da yayınlanan fragmanla hemen her detayın açıklandığı Hızlı ve Öfkeli Crossroads’nin ne zaman çıkacağı da oyun yapımcıları tarafından açıklandı. Tanıtımın fragmanının son kısmında tıpkı filmlerde olduğu gibi Mayıs 2020 yazısı beliriyor. Mayıs 2020’ye kısa bir zaman kala hemen herkesin oynamak için heyecanlandığı oyunun sistem gereksinimleri gibi detaylar henüz belli değil.

Hızlı ve Öfkeli Crossroads Hangi Platformlarda Oynanabilecek?

Fast and Furious Crossroads oyunu ile alakalı olarak yayınlanan tanıtım videosuna göre oyunu; PlayStation 4, Xbox One ve PC’de oynayabilir ve oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fast and Furious Crossroads Oyun Severlerle Buluşuyor!

Bir Yorum Yazın