Playstation 5’in İlk Oyunu Tanıtıldı: Godfall

Playstation 5’in lansmanı ile ilgili detayları heyecan ve merakla bekleyen oyun severler için Playstation 5 için tasarlanan ilk oyun tanıtıldı. Godfall henüz Playstation 5 piyasaya çıkmadan tanıtılarak bu alanda ilk olma özelliğini elde etmeyi başardı.
Playstation resmi sitesinden oyun konsolunun 5. Sersinin çıkacağı ve çok yakında fiyat, çıkış tarihi ve lansman ile ilgili detayların paylaşılacağı herkesi heyecanlandırırken Game Awards 2019’da oyun severler buluşan Godfall bu heyecana heyecan katmış oldu. İlk defa görücüye çıkan bu oyunun hem PlayStation hem de bilgisayar üzerinden oynanacağı oyun hakkında açıklanan ilk bilgiler arasında. Yeni nesil konsol için tasarlanan oyun; detaylı bilgiler sunmamış olsa da fragmandan anlaşıldığı kadarı ile Godfall çok oyunculu modlarla eğlenmenize yardımcı olacak!

godfall ps5 300x169 - Playstation 5’in İlk Oyunu Tanıtıldı: Godfall

Godfall Ne Zaman Çıkıyor?

PlayStation 5 serisinin ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili herhangi net bir bilgi olmasa da Godfall yapımcıları oyunun 2020 sonlarına doğru oyun severlerle buluşacağı açıklamasını yaptı. Gearbox ve Counterplay Games tarafından ortak bir proje olduğu bilinen oyunun silah ve eşya toplama konusunda başarılı bir deneyim sunacağı tahmin ediliyor. Oyun uzmanlarının ifadelerine göre fragmandan yola çıkarak savaş, alev kılıçları ve zırh gibi pek çok etkileyici unsurun oyunun birer parçası olacağı tahmin ediliyor. Sizi de içine alacak bu etkileyici deneyim ile oyunu keyifle oynayacaksınız.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Playstation 5’in İlk Oyunu Tanıtıldı: Godfall

Godfall Nasıl Satın Alabilirim?

Sony tarafından oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra pek çok oyun sever Godfall’u satın alacağı günü dört gözle bekliyor. Fantastik oyun severler için gerçekten iyi deneyimler sunacak Godfall’da 3 başlı ejderha ve Yüzüklerin Efendisi serisindeki orklara benzer canlılara bol bol rastlayacaksınız.
Oyunu orta dünya ile geleceğin eşsiz bir karışımı olarak değerlendirmek gerekirse verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla alacaksınız. Oyunun hem bilgisayar hem de PS 5 için satışa sunulacağının açıklanmasından sonra nasıl satın alırım sorusu gündeme gelmiştir. Şimdilik Epic Games Mağazası üzerinden satışın gerçekleşeceği net olsa da Steam satışının var olup olmayacağı konusunda kesin bilgilere henüz ulaşılmış değil.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın