Doom Eternal Oyun Severlerle Buluşuyor!

Efsanevi serinin en güncel oyunu özelliğini kazanacak olan Doom Eternal Mart 2020’de oyun severlerle buşuşuyor. Bethesda tarafından tanıtımı yapılan ve çok yakında oyuncularla buluşacağı ifade edilen Doom Eternal; bekleyişin ardından önümüzdeki hafta itibari ile sevenleri ile buluşacak. Oyunu yakından takip edenler oyunu ve oynanış tarzını çok iyi bilse de oyunla ilk defa tanışacak kimseler için hazırladığımız bu rehberde oyunla ilgili her türlü bilgiyi sizlere sunmayı hedefliyoruz.

Birinci şahıs ilerlemelei olarak tabir edilen bir çatışma oyunu olan Doom Eternal; boyutlar arası savaş ve gücün muhteşem deneyimlerini yaşamanıza imkân tanıyor. Oyunda ana karakteri hareket ettirirken alev makineli omuz topu, katlanabilir bıçak, güçlü silah ve Double Dash adı verilen yeteneklerle oyundan oldukça keyif alacağınızı ifade edebiliriz. Üstelik ihtiyaç duyduğunuz pek çok şeyi düşmanınızı yok ederek kazanabileceğiniz bu oyunda cephane, ekstra can ve diğer konularda zorluk yaşamayacağınızı söyleyebiliriz.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Doom Eternal Oyun Severlerle Buluşuyor!

indir 3 300x166 - Doom Eternal Oyun Severlerle Buluşuyor!

Doom Eternal Nasıl Bir Oyun?

Fantastik olarak ifade edilebilecek oyunlardan olan Doom Eternal iblisler arasındaki mücadeleyi anlatan harika bir yapım. Oyunun temelinde birinci şahıs ilerlemeli olsa da multiplayer olarak ifade edilen modla oyunda farklı deneyimler yaşayabileceğinizi ifade etmek gerekir. Her aşaması ile beklentilerinizi oldukça karşılayacak olan bu oyun sayesinde en heyecanlı dakikaları yaşayabileceğinizi ifade etmek gerekir.

Doom Eternal Ne Zaman Çıkacak?

Oyun severlerin bir süredir buluşmak için sabırsızlandığı oyunlardan bir tanesi olan Doom Eternal’ın ne zaman oyun severlerle buluşacağı merak konusu oluyor. Oyun dağıtıcısı olan Bethesda tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun piyasaya sürülme tarihi 20 Mart 2020. Bu tarihte bütün oyun satış platformlarında yer alması planlanan oyunun Xbox One, Playstation 4 ve PC platformlarında oynanabileceği ifade ediliyor. Klasik oyun modlarının yanı sıra ekstra modlarla da kullanıcıya harika deneyimler yaşatan Doom Eternal’ın sistem gereksinimleri de oyun severlerin en çok merak ettiği konular arasındadır.

Doom Eternal Sistem Gereksinimleri

En Az Olması Gereken
İşletim sistemi: 64 bit Windows 7 / 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 3,3 GHz ya da AMD Ryzen 3 3,1 GHz
RAM: 8 GB RAM
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB), GTX 1060 (6 GB), GTX 1650 (4 GB) ya da AMD Radeon R9 290 (4 GB), RX 470 (4 GB)
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen
İşletim sistemi: 64 bit Windows 7 / 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i7 6700K ya da AMD Ryzen 7 1800X
RAM: 16 GB RAM
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 GB), RTX 2060 (8 GB) ya da AMD Radeon RX Vega56 (8 GB)
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Doom Eternal Satın Alma

Oyun yaklaşık 1 hafta içinde oyun severlerle buluşacak olsa da şimdiden ön satışlar başlamış durumda. Steam platformunda oyun severlerin satın alabildiği oyun için ödenmesi gereken miktar tam olarak 199 TL. Siz de oyuna sahip olmak için Steam’e giriş yaparak alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın