The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı

“Yılın En İyi Oyunu” ve “En İyi Rol Yapma” ödüllerini alan The Witcher 3: Wild Hunt, 5. yılına girdi. Evet tam olarak 5 yıldır oyun dünyasında yer alan bu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yeri geldi düzeltmeleri bekledik, yeri geldi umutsuzluğa kapıldık ve yeri geldi Korona günlerinde en iyi arkadaşımız The Witcher 3: Wild Hunt oldu. Geçmişinde 160 küsür ödüle sahip olan bu oyuna peki nasıl bir kutlama yakışırdı? Hem oyuncuları sevindirdi, hem harika bir müzik şöleni gerçekleştirdi hemde oyuncuları güldürdü. Özellikle böyle bir etkinlikten sonra bu ekibi sevmemek mümkün mü? İşte detaylar…

the witcher kapak - The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı
The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı

Oyun dünyasına bambaşka bir soluk getiren The Witcher 3: Wild Hunt geliştiricileri CD Projeckt RED 19 Mayıs’ta Youtube üzerinden 5. yaşını kutladı. Beş yıldır oyunseverlere benzersiz bir deneyim sunan CD Projeckt Red, yeni yaşına özel bir yayın yaptı. Youtube üzerinden yapılan yayında bir sürü kişi yer aldı. Oyuncular, oyun geliştiricileri ve sanatçılar The Witcher 3: Wild Hunt için bir araya geldi.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı

The Witcher 3: Wild Hunt, basit bir Youtube yayını ile değil, 5. yılına özel akıl almaz indirimlerle bu kutlamayı daha da renklendirdiler.Resmen oyuncularına ve oyunu indiremeyenlere küçük bir jest yapan CD Projeckt RED tekrardan gönülleri kazanmayı başardı. Steam, Epic Games ve GOG üzerinden indirimli oyunları indirmeye devam edebilirsiniz. Bu indirim sadece The Witcher 3 için değil tüm The Witcher oyunlarında geçerli, şahane bir indirim yapıldı. Resmen bu sosyal izolasyon günlerinde “oyunları oynayın ve evde kalmaya devam” diyor. Bu indirimler 1 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek.

the witcher02 1024x568 - The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı
The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı

Youtube kanalından sanatçılar oyun müziklerini tekrardan seslendirdi ve oyuncular o sahneleri tekrar tekrar yaşadı. Her daim birbiriyle kıyaslanan Alina Gingertail ve (Judith de los Santos) Malukah bu sefer beraber çalıştılar. The Witcher ekibi oyun dünyasında başarılı olduğu kadar organizasyonda da başarılı dedirtti.

Eğer izlemeye imkanınız olmadıysa ve The Witcher ekibinin eğleceli halini görmek istiyorsanız bu videoya mutlaka göz atmalısınız. Oyun dünyasında her daim görmek istediğimiz ve yeni oyunlarını heyecanla beklediğimiz bu güzel ekibe Ne Oynasak olarak sevgilerimizi yolluyoruz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - The Witcher 3: Wild Hunt, 5. Yaşını Kutladı

Bir Yorum Yazın