Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order; son dönemin dilden dile dolaşan oyunlarından bir tanesi olma özelliği taşısa da bu başarıyı yakalaması çok da kolay olmadı. Oldukça yoğun bir kitle tarafından takip edilen ve oynanan oyunun serisi yapımcılar ve diğer pek çok değişken nedeniyle sevenlerini oldukça küstürdü. Ancak 2019 yılından itibaren oyun yeniden dirildi diyebiliriz. Öyle ki anlayış değişikliği ile Star Wars sevenler yeniden heyecanlanırken oyun severler de Star Wars Jedi: Fallen Order ile adeta kendilerini yeniden buldu. Peki, bu harika oyun sizlere neler vaat ediyor?

Star Wars Jedi: Fallen Order

EA tarafından uzun süredir bir oyundan ziyade para kazanma aracı olarak görülen Star Wars Jedi: Fallen Order; bu anlayışı geride bırakarak sevenlerini tatmin edecek bir forma nihayet büründü. İnsanları etkileyecek ve oyun severlerin sürükleyici bir şekilde oynayacakları formatta tasarlanan oyunelbette kusursuz değil. Ancak para odaklı bir oyun olmaktan sıyrılarak daha oyun gibi bir oyun olması bu seriyi başarılı kılan etkenlerin başında geliyor.
2020 yılında gelinen noktada teknoloji oldukça ilerlemiş ve yapay zeka ürünü oyunlar aklımızı başımızdan alacak noktaya gelmiştir. Bu anlamda Star Wars Jedi: Fallen Order söz konusu standartları yakalama konusunda eksik kalsa da eğlence noktasında oyunun çok şey vaat etmesi söz konusu oyunun tutkunlarını oyunu tercih etmeye sevk ediyor.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Star Wars Jedi: Fallen Order

Gezegenler Arası Seyahat

Oyun boyunca farklı gezegenler arasında bir serüven yaşarken uzay meraklılarını ciddi derecede tatmin edecek bir görsellik sunuluyor. Her yeni aşamada farklı özellikler elde ederek ilerlediğiniz ve böylece düşmana karşı daha dirayetli durduğunuz oyunda bol bol gezime noktası mevcut.
Jedi olarak sürdüreceğiniz mücadelede zaman zaman sizlere yardımcı olacak yan karakterler oyundaki aşamaları daha kolay bir şekilde atlamanıza yardımcı olacak. İmparatorluk tarafından ele geçirilen galaksiyi kurtarmak sizin elinizde. Bir taraftan galaksiyi kurtarma amacı taşırken diğer yandan da Jedileri ortadan kaldırmaya çalışan imparatorluktan kaçmaya çalışacaksınız. Bu zorlu ama eğlenceli macerada ışın kılıcı ve güç düelloları ile güçlenebileceğinizi de aklınızda bulundurmayı ihmal etmeyin.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Star Wars Jedi: Fallen Order

Bir Yorum Yazın